Coaches MOMBITIOUS

Wij zijn Famke en Ellen, de oprichters van MOMBITIOUS. Vanuit een groeiende overtuiging dat vrouwen in de drukste fase van hun leven voor zichzelf duidelijk moeten hebben wat belangrijk is en welke keuzes gemaakt moeten worden, hebben we het coachingsprogramma ontwikkeld. Met heel veel plezier en enthousiasme werken we samen met vrouwen en werkgevers om focus aan te brengen en energie terug te vinden, zowel thuis als op het werk.  

Famke

Kernwoorden als coach: positief, onderzoekend, empatisch

Samen met Ellen heb ik MOMBITIOUS opgericht vanuit de stellige overtuiging “dat het anders kan”. Om mij heen zie ik veel jonge moeders vastlopen in de veelheid aan dingen die zij moeten doen. Talentvolle, ambitieuze moeders die hun carrière laten schieten of carrière tijgers die zichzelf thuis tekort voelen schieten. En dan hebben we het nog niet over het onderhouden van je relatie, vriendschappen, sporten, etc.  Samen met jou onderzoek ik wat voor jou belangrijk is en hoe je dat kan combineren. Ik help je om anders te denken over dingen, zodat je weer die vrolijke, ontspannen én ambitieuze moeder wordt.

Ik ben zelf opgegroeid in Brabant, maar woon nu samen met mijn man en zoon (2018) in Rotterdam. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin. Daarnaast houd ik van sporten en koken en spreek ik af met vrienden. Van nieuwe plekken ontdekken en reizen krijg ik nooit genoeg. Naast coach bij MOMBITIOUS werk ik met veel plezier als GZ-psycholoog in de GGZ. Daar behandel en onderzoek ik mensen die om allerhande redenen zijn vastgelopen in het leven. Ook begeleid en coach ik GZ-psychologen in opleiding.

Ellen

Kernwoorden als coach: nieuwsgierig, resultaatgericht, creatief​

Vanuit de overtuiging dat het moederschap combineren met werk vraagt om focus en keuzes maken, ben ik samen met Famke MOMBITIOUS gestart. We kijken naar alle elementen in het drukke bestaan van jou als werkende moeder en helpen je om te bepalen welke acties nodig zijn om meer uit jezelf te halen. Het mooie aan coaching bij MOMBITIOUS vind ik dat we zowel kijken naar de persoonlijke situatie als naar de werksituatie èn de ambities op beide vlakken. Ik daag je uit om kritisch naar jezelf te kijken en help je om de regie over je drukke leven te pakken.

Ik woon samen met mijn grote liefde en twee zoontjes (2015 en 2018) in de buurt van Den Haag en ben dol op het strand, sporten, avonden met vrienden, fietsen en koken. Naast MOMBITIOUS heb ik als professional in verschillende (leidinggevende) rollen gewerkt, zowel bij een commerciële organisatie als voor de overheid. Ik heb in mijn loopbaan veel gefocust op persoonlijke ontwikkeling en als leidinggevende met veel medewerkers aan persoonlijke groei gewerkt en coachingsgesprekken gevoerd.